Internet stranice i trgovine

cr609

Potrebna Vam je moderna stranica ili web trgovina? Na pravom ste mjestu!

U Bubriig agenciji, izradu i održavanje shvaćamo jako ozbiljno, bilo da se radi o programiranju ili samo optimizaciji. Ponosimo se stručnom i iskusnom ekipom kojoj je cilj ne samo napraviti super stranicu nego je i visoko pozicionirati na tražilicama.

Profesionalnost

Stranica je Vaš najmoćniji prodajni alat. Potencijalni klijenti već pri prvom pregledu stranice grade mišljenje o Vašem biznisu.

Iskustvo

Dizajn stranice, tekst, slike, raspored, brzina - stvari na koje treba misliti i o kojima treba voditi računa radi što boljeg korisničkog iskustva.

Rezultati

Bubriig agencija će Vam pomoći pretvoriti web stranicu u moćan, profesionalan alat za komunikaciju s klijentima.

Šta sve nudimo

Razvoj i održavanje

Radimo internet stranice/trgovine svih vrsta i veličina, od malih prezentacijskih stranica do velikih web trgovina. Također, nudimo uslugu održavanja stranica, neovisno jesmo li ih mi radili ili ne.

Web dizajn

Niste sigurni kako bi stranica/trgovina trebala izgledati? Želite "idejni" projekt? Nema problema, možemo napraviti dizajn kompletne stranice da vidite šta možete očekivati.

Hosting i domena

Nudimo princip projekta "ključ u ruke". To znači da mi odradimo kompletnu registraciju domene, postavljanje hostinga i sigurnosna kopiranja, sve u sklopu dogovorenog paketa.

SEO optimizacija

90% korisnika interneta nikada ne pogleda što se nalazi na drugoj stranici Google pretraživača. SEO je proces koji će pogurati Vašu stranicu među prve ponuđene rezultate.

Stranica treba biti ogledalo kvalitete kakvu pružate.

Javite nam se - zajedno izgradimo brand

Posljednji projekti

EkoHertz d.o.o.

INTERNET STRANICA

Gurman d.o.o.

DIGITALNI MARKETING

Poliklinika Central

INTERNET STRANICA

StoneArt d.o.o.

INTERNET STRANICA