Programiranje i održavanje aplikacija

cr607

Imate ideju za aplikaciju ili trebate održavanje postojeće? Mi možemo pomoći!

Bubriig agencija u svom sastavu ima iskusnu ekipu programera i dizajnera koji su vrlo strastveni u svom poslu. Uvijek smo u potrazi za novim izazovima i spremni smo ih prevladati zajedno s Vama. Ne postoji nemoguć zadatak, nego samo onaj za koji još nismo pronašli riješenje.

Fleksibilnost

Imamo iskustva u izradi aplikacija za distribucijske kompanije, proizvodnju, prodaju i web shopove, autoindustriju i različita custom riješenja. Teško da nas možete iznenaditi.

Business-first pristup

Smatramo da je samo programiranje najmanji dio posla. Problemu pristupamo sa biznis strane, pokušavamo u potpunosti razumjeti problematiku i tek onda raditi na ^kodu.

Projektni menadžment

Imati ideju je jedno, ali uspješno organizirati i izvesti projekt je posve druga priča. Nudimo uslugu voditelja projekata gdje radimo koordinaciju između biznisa i razvojnog tima.

Šta sve nudimo

Razvoj web aplikacija

Pri razvoju web aplikacija koristimo se najmodernijim tehnologijama i radimo full aplikacije (frontend, backend i integracije): HTML/CSS, Javascript, React, NodeJS, .NET, MSSQL, MongoDB i MySQL.

Razvoj mobilnih aplikacija

Razvijamo Android i iOS aplikacije koristeći se crossplatform tehnologijama. Tehnologije koje koristimo su React Native i .NET Maui.

Projektni menadžment

Neovisno tražite li pomoć pri samom razvoju ideje ili na kompletnom projektu, možete se osloniti na nas. Imamo iskustva u različitim branšama i sigurni smo da Vam možemo pomoći da projekt bude realiziran u zadanom vremenskom i financijskom okviru.

Konzalting

Imate ideju, ali niste sigurni u kojem smjeru krenuti, koga angažirati, koliko će to sve koštati? Bez brige, nudimo uslugu konzaltinga gdje Vam možemo sve skicirati i objasniti, od 0-100%.

Posljednji projekti

xDijelovi.ba

WEB APLIKACIJA

Poliklinika Central

INTERNET STRANICA

StoneArt d.o.o.

INTERNET STRANICA

S.T.R. Aurea

DIGITALNI MARKETING

Imate ideju za novi Facebook ili Uber?

Imamo sve što Vam treba za realizaciju!