Usluge

Usluge koje nudimo

Radujemo se novim projektima

Podignite Vaš biznis na višu razinu

Zašto izabrati baš nas?

Certificirani stručnjaci

Bubriig agencija okuplja stručnjake iz područja marketinga, programiranja, dizajna i menadžmenta. Konstantnim ulaganjem u edukacije zaposlenika i certifikate, klijentima jamčimo vrhunsku uslugu i podršku.

Najmodernije tehnologije

Ono čime se posebno ponosimo je lepeza tehnologija kojima se svakodnevno koristimo. Pratimo trendove i sve naše projekte radimo po posljednjim testiranim praksama, tako da naši klijenti ništa ne propuštaju.

Pouzdana i dostupna podrška

Neovisno o tome koliki je projekt, naša podrška jednako tretira sve klijente. Svjesni smo koliko je bitna pomoć nakon realizacije projekta tako da je naša podrška uvijek dostupna i spremna za reakciju.

Kako pristupamo problemu?

U svakom klijentu vidimo priliku za rast i uspjeh. Zato svakom projektu pristupamo na strukturiran i strategijski način.

Identifikacija problema

U ovom koraku, cilj je razumjeti što je problem i zašto je važan za  Vas kao klijenta. To uključuje razgovor s klijentom kako bi saznali potrebe i ciljeve, te istraživanje tržišta kako bi saznali više o Vašoj konkurenciji i potencijalnim kupcima.

Istraživanje i analiza

Nakon što smo identificirali problem, potrebno je detaljnije ga analizirati. To uključuje prikupljanje podataka i informacija koji će nam pomoći da razumijemo  uzrok problema i identificiramo potencijalna rješenja.

Razvoj

Nama definitivno najdraži dio: to uključuje brainstorming, istraživanje i testiranje različitih ideja. Cilj je razviti rješenje koje je učinkovito, skalabilno i tehnički izvedivo.

Analiza rezultata

Nakon što je rješenje implementirano, potrebno je procijeniti njegovu učinkovitost. To uključuje mjerenje učinka rješenja i identifikaciju bilo kakvih poboljšanja koja bi se mogla napraviti.

Podrška

Nakon što je rješenje implementirano, potrebno je pružiti podršku klijentu kako bi ga mogli iskoristiti na najučinkovitiji način. To uključuje obuku klijenta o korištenju rješenja, kao i podršku u slučaju problema.