Digitalni Marketing

cr618

Specijalizirani smo za marketing na društvenim mrežama i Google-u

Imamo bogato iskustvo i znamo kako doći do Vaših ciljanih kupaca. Nećemo Vas bombardirati tehničkom terminologijom, radije ćemo pričati kako možemo učiniti Vaš brend prepoznatljivijim i kako možemo povećati prodaju.

Šta sve radimo

Marketing društvenih mreža

Facebook i Instagram - Vaša tajna oružja za marketing. Društvene mreže imaju ogroman potencijal da dođete do ciljanih kupaca i veće prodaje. Mi ćemo Vam pomoći da iskoristite sve benefite i ostvarite vrhunske rezultate.

Google oglašavanje

Google Ads je najmoćniji i najkorišteniji oglašivački alat na svijetu. Zbog svoje kompleksnosti može biti nezgodan za postavljanje i upravljanje. Bubriig agencija ima službene Google certifikate i jamčimo maksimalne rezultate.

Upravljanje društvenim mrežama

Stres od društvenih mreža? Zaboravite! Nudimo uslugu brige o društvenim profilima, stranicama, stvaramo super sadržaj i povezujemo Vas sa idealnim klijentima.

SEO optimizacija

SEO je ključan za bolje pozicioniranje na Google pretraživaču, ali je složen i vremenski zahtjevan. Uz našu pomoć Vaša web stranica će se popeti među prve ponuđene rezultate i ostvariti će puni online potencijal.

Sadržajni marketing

Ovaj vid marketinga je odličan način da se plasirate na ciljno tržište, ali da bi bio uspješan potrebno je pravilno usmjeravanje. Možemo napraviti sadržaj koji će privući korisnike i podići svijest o Vašem brendu.

Analitika i konzalting

PPC, CTR, CPC, ROAS, ROI... pojmovi koji se usko vežu uz digitalni marketing. Ne trebate se zamarati značenjem, mi nudimo uslugu detaljne analitike i daljnjeg usmjeravanja kampanja sukladno samim rezultatima.

Mučite se sa promoviranjem svog biznisa?

Brigu oko digitale prepustite nama!

Posljednji projekti

Poliklinika Central

INTERNET STRANICA

Total Body Training

DIGITALNI MARKETING

StoneArt d.o.o.

INTERNET STRANICA

S.T.R. Aurea

DIGITALNI MARKETING