O Nama

Jedna adresa za sve probleme u digitali

Pretvaramo Vaše biznis ideje u uspješne digitalne projekte od 2015.

Bubriig agencija je osnovana 2015. godine i od tada gradimo i održavamo reputaciju kao dobro uhodana agencija sa utjecajem na BiH tržištu. Pomažemo malim i velikim biznisima pri komunikaciji sa potencijalnim klijentima uvodeći osobniji, personaliziraniji pristup u digitalni svijet. Većina je i dalje s nama. Ključ uspjeha? Direktan, precizan i inovativan pristup na digitalnom tržištu.

10+

Godina iskustva

50+

Uspješnih projekata

200+

Reklamnih kampanja
3d024
3d029

Naša misija

Bubriig agencija pomaže malim i srednjim poduzećima u Bosni i Hercegovini da koriste digitalne tehnologije kako bi pronašli svoje mjesto u digitalnom svijetu i ostvarili svoje poslovne ciljeve. Želimo klijentima pružiti vrhunsku uslugu iz raznih oblasti marketinga i programiranja, vjerujući da su posvećenost i proaktivan pristup, jednako važni kao i usluge koje nudimo.

Naše vrijednosti

Mi ne želimo postati najveći, mi želimo trajati i biti vaš neizostavan paket pomoći pri probijanju kroz digitalnu džunglu. Vjerujemo da je tehnologija samo alat, a kreativnost i strateško razmišljanje pravi motor uspjeha. Zato smo posvećeni pružanju personaliziranih rješenja i usluga koji će odgovarati jedinstvenim potrebama svakog klijenta.

3d005

Tehnologije kojima se koristimo

Zašto izabrati baš nas?

Certificirani stručnjaci

Bubriig agencija okuplja stručnjake iz područja marketinga, programiranja, dizajna i menadžmenta. Konstantnim ulaganjem u edukacije zaposlenika i certifikate, klijentima jamčimo vrhunsku uslugu i podršku.

Najmodernije tehnologije

Ono čime se posebno ponosimo je lepeza tehnologija kojima se svakodnevno koristimo. Pratimo trendove i sve naše projekte radimo po posljednjim testiranim praksama, tako da naši klijenti ništa ne propuštaju.

Pouzdana i dostupna podrška

Neovisno o tome koliki je projekt, naša podrška jednako tretira sve klijente. Svjesni smo koliko je bitna pomoć nakon realizacije projekta tako da je naša podrška uvijek dostupna i spremna za reakciju.

Šta klijenti kažu o nama

Želite saznati kako možemo pomoći Vašem biznisu?

Imate pitanja? Ideja? Javite nam se i zajedno ćemo doći do najboljeg mogućeg riješenja.